Klasa Pr0b

Forum klasowe, Pro0b

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2007-06-03 17:24:31

Chabi

Członek pr0b

5926370

Legalize it!

Pytanie ktore zadaje mi sporo osób: Po co legalizacja? Kto pali, będzie to robił nadal bez legalizacji.
Tak, ale nielegalnie mozna kupić towar do którego dodają rozne syfy zeby byl bardziej uzależniający...
Znam jedną osobę która o mało nie zdechla, bo zajarała ziele kupione na miescie.

A teraz coś dla niewiernych:

* Przez 5000 lat nie zanotowano ani jednego przypadku śmiertelnego przedawkowania marihuany (najprawdopodobniej przedawkowanie poprzez palenie jest niemożliwe).
   * Nie stwierdzono, by palenie kanabisu, nawet w duzych ilościach, w zauważalny sposób uszkadzało ludzki mózg lub trwale upośledzało psychikę.
   * Palenie marihuany nie powoduje wzrostu agresji ani skłonności do łamania prawa (poza samym faktem palenia).
   * Marihuana jest w ogólnym rozrachunku mniej szkodliwa dla zdrowia niż alkohol i tytoń.
   * Nie stwierdzono żadnego działania marihuany, któro skłaniałoby palacza do sięgnięcia po inne środki odurzające. 

Czemu została zdelegalizowana?

Bo jedna firma wynalazła maszyne do masowego uzykiwania włókien z konopii. Pewien człowiek z konkurencyjnej firmy zyskał stanowisko Federalnym Biurze d/s Narkotyków i chcąc sie zemścić zdelegalizował konopie... potem rozszerzyo sie to na cały świat.

Ankieta

http://fakty.interia.pl/prasa/w_kraju/n … 05714,3344

Głosujcie, wysyłajcie linki do innych osób etc.

http://img79.imageshack.us/img79/9873/afa0d6e668961f5909ae32byf6.jpg

http://drugpolicy.pl/web/guest/action/lpr/petition

LPR przygotowuje się do zgłoszenia nowelizacja ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii, która zakazuje produkcji i handlu przedmiotami, utworami muzycznymi i literackimi odnoszącymi się do narkotyków oraz wprowadza karę grzywny lub więzienia na tych którzy noszą np. koszulki z liściem konopi.

Zakazuje posiadania i handlu ziarnami konopi, oraz zabrania przychodzenia do pracy pod wpływem środków odurzających i leków psychotropowych. Co dyskryminuje osoby będące na programach substytucyjnych lub leczące się psychiatrycznie.

KANABA przedstawiła petycję wzywającą Sejm do zorganizowania Wysłuchania Publicznego.

Ostatnio edytowany przez Chabi (2007-06-03 17:26:15)

http://img528.imageshack.us/img528/46/80964375la1.png

#2 2007-06-03 18:59:46

Eivi

Nic tu po mnie.

status 5646456
997
Call me!

Re: Legalize it!

No dobra skoro trzeba znowu z tym zacząć to jadymy zynki ;p

Pytanie ktore zadaje mi sporo osób: Po co legalizacja?

Niepotrzebna.

Kto pali, będzie to robił nadal bez legalizacji.

Sęk w tym, że lekalizacja oznaczała by mniejwięcej uzananie tego środka za nieszkodliwego. To tak jakby powiedzieć "to nic nie robi, możecie to palić". A taka sytuacja może spowodować że po thc sięgną osoby, które normalnie by tego nie zrobiły.

Tak, ale nielegalnie mozna kupić towar do którego dodają rozne syfy zeby byl bardziej uzależniający...
Znam jedną osobę która o mało nie zdechla, bo zajarała ziele kupione na miescie.

To niech nie palą, skoro się trują.

* Przez 5000 lat nie zanotowano ani jednego przypadku śmiertelnego przedawkowania marihuany (najprawdopodobniej przedawkowanie poprzez palenie jest niemożliwe).
   * Nie stwierdzono, by palenie kanabisu, nawet w duzych ilościach, w zauważalny sposób uszkadzało ludzki mózg lub trwale upośledzało psychikę.
   * Palenie marihuany nie powoduje wzrostu agresji ani skłonności do łamania prawa (poza samym faktem palenia).
   * Marihuana jest w ogólnym rozrachunku mniej szkodliwa dla zdrowia niż alkohol i tytoń.
   * Nie stwierdzono żadnego działania marihuany, któro skłaniałoby palacza do sięgnięcia po inne środki odurzające.

To, jak już móiłem na poprzednim forum, bardzo stronniczy stek bzdur. Niedość że nie ma nic o negatywach, to jeszcze to co jest jest nieprawdziwe.

Bo jedna firma wynalazła maszyne do masowego uzykiwania włókien z konopii. Pewien człowiek z konkurencyjnej firmy zyskał stanowisko Federalnym Biurze d/s Narkotyków i chcąc sie zemścić zdelegalizował konopie... potem rozszerzyo sie to na cały świat.

I to rozszerzyło się na cały świat... ech jak to brzmi pięknie, wyjaśniający i... bezsensownie. Tak, oczywiście to jedyny powod delegalizacji marysi w kilkudziesięciu krajach ech...

Głosujcie, wysyłajcie linki do innych osób etc.

Oczywiście głosujcie na nie.

~Przybi
Cytuj z umiarem. (Regulamin)

~~

#3 2007-06-03 19:08:20

Chabi

Członek pr0b

5926370

Nawet moja matka jest za legalizacją

#4 2007-06-03 19:34:38

ALVAR_

Moderator

status 997
4979414
Call me!

i ma racje baba! pozdrow

chłopak nie wiadomo skąd, typie. ~

#5 2007-06-03 21:41:04

Eivi

Nic tu po mnie.

status 5646456
997
Call me!

[mail]Przeważające dowody były na starym forum [/mail]
Nie było, wszystkie obaliłem.

Wątów żadnych nie mam. Tym "frazeologizmem" powiedziałem tylko że trudno jest cię przekonać do swojego zdania.

Bardzo łatwo, o ile ktoś mówi logicznie i z sensem.

~~

#6 2007-06-04 04:10:23

Chabi

Członek pr0b

5926370

Twoje "obalanie" było w stylu :
"marihauna nie uzależnia"
nie

#7 2007-06-04 11:08:20

Eivi

Nic tu po mnie.

status 5646456
997
Call me!

Twoje "obalanie" było w stylu  :
"marihauna nie uzależnia"
nie

A w jakim stylu jest to stwierdzenie? : marihunana nie uzależnia. dlaczego? bo nie -.- ...
A to, że uzależnia to jest raczej logiczne w końcu to narkotyk. Jest na świecie wiele osób, które są od tego uzależnione, trzeba tylko umieć to dostrzec.

~~

#8 2007-06-04 12:19:51

Kacha

Pucca Pucca ^^

4401696

po first to Dzięki za dedykacje dla mnie i Eiva poczułam sie PRAWIE wyróżniona heheh
a wracając do topicu. zią. Ty sie nam tutaj nie stresuj,bo każdy wie,że z Tobą sie nie wygra (znaczy dla nas sie wygra,ale dla Ciebie sie nie wygra xD)
dawaliśmy Ci argumenty przekonujące,że thc nie uzaleznia. W historii medycyny nie stwierdzono takich przypadków. Co więcej thc ma swoją historię (nie to co pixy xD). no i w końcu. ja rozumiem,że do Ciebie i tak to nieprzemówi ale spoko no więc w końcu ma zastosowania NAWET w medycynie,czego nie można powiedzieć o innych środkach odurzających.
suma sumarum. co za dużo to niezdrowo. ale z umiarem czemu nie? tylko trzeba mądrze.
i TAK legalizacji nie bądźmy zacofanym moherowym narodem! XD

btw. ale pojechane emoty... www.żal.pl XD

#9 2007-06-04 20:23:20

Eivi

Nic tu po mnie.

status 5646456
997
Call me!

Eivi napisał:

~Przybi
Cytuj z umiarem. (Regulamin)

Rotfl? Ty chyba sam nie znasz idei tej zasady, którą napisałeś. Otóż nie chodzi w niej o to, aby w poście nie było cytatów, tylko o to, żeby nie cytować długich fragmentó tekstu, a potem dopisywać tylko pare linijek. Jeżeli dla Ciebie to co napisałem było długim cytowaniem to chyba nie widziałeś porządnej dyskusji na jakimś forum, gdzie post może zająć kilka stron A4. To co było tam to pestka. Naprawdę w zrobieniu regulaminu nie chodzi o to, aby przepisać zasady z innych for, ale najpierw zrozumieć. Wtedy można egzekwować (nie)stosowanie się do nich.

po first to Dzięki za dedykacje dla mnie i Eiva poczułam sie PRAWIE wyróżniona heheh

Fakt, ja zapomniałem o tym, a też się tam znalazłem, to żeby nie było co że niby jestem ostatnim chamem to też muszę... NIE NIE WCALE NIE PODZIEKUJE CI CHAMIE nie obchodzi mnie to co tam jest xDD nie no dżołk tenks brahu

Ty sie nam tutaj nie stresuj

A kto tu się stresuje? Ja? Ja jestem całkowicie spokojny. A na vilqa to się wkurzyłem, a nie zestresowałem. I nie z powody rozmowy, tylko jej braku i zażucaniu mi czegoś bezpodstawnie. A jak rozmowa się toczy logicznie to jestem bardzo wyluzowany, jeszcze bardziej niż wy z dżojntem w ustach ;] xP

bo każdy wie,że z Tobą sie nie wygra (znaczy dla nas sie wygra,ale dla Ciebie sie nie wygra xD)

Tak to jest, jeżeli się z góry zakłada, że ktoś nie ma racji. Fakt jest taki, że ty z góry postawiłaś na mnie kreskę i ja nie będę miał racji (w waszym przekonaniu) niezależnie od tego co powiem ;]
feel t3h power of nieświadomość ;]

dawaliśmy Ci argumenty przekonujące,że thc nie uzaleznia. W historii medycyny nie stwierdzono takich przypadków. Co więcej thc ma swoją historię (nie to co pixy xD). no i w końcu. ja rozumiem,że do Ciebie i tak to nieprzemówi ale spoko

Nie, nie były one przekonujące. W histori medycyny nie stwierdzono tak? To chyba na świecie jakieś są dwie równoległe historie, bo wystarczy trochę poszperać w temacie i już masz stos osób którym marycha zmarnowała życie. Wiesz na czym te "nie stiwerdzenie" moim zdaniem polega? Że marihuana nie uzależnia fizycznie. I tutaj to baa.. no to jest racja fizycznie nie. Więc już palacze podłapują i już jest halo halo propaganda : Nie twierdzono nie stwierdzono ahoj ludzie palcię gańdzie razem ze mną i chabosiem!
Co do historii. Kościół katolicki też ją ma. I co odrazu to świadczy, że jest dobry? Niebardzo...

no więc w końcu ma zastosowania NAWET w medycynie,czego nie można powiedzieć o innych środkach odurzających.

No i wyszła na jaw ignorancja. Niestety mylisz się tutaj. A skoro mylisz się tutaj, to wątpliwości popadają wszystkie wiadomości, które piszesz.
No ale dobra. Nie można powiedzieć tego o innych środkach? Otóż nie.
Nawet morfina ma zastosowanie w medycynie. Jest jednym z niezastąpionych środków w walce z bólem nowotworowym. Czy to znaczy, żeby ją legalizować? NIE!

Dalej. Kokaina. Tak samo jest stosowana jako środek przeciwbólowy w okulistyce i gdzieś tam.

Więc widzisz wiele narkotyków ma zastosowanie w medycynie. A co to oznacza? TO żeby stosować je w medycynie a nie legalizować! Dla mnie to jest logiczne!

suma sumarum. co za dużo to niezdrowo. ale z umiarem czemu nie? tylko trzeba mądrze.

Suma sumarum ta zasade nie obowiązuje przy marihuanie ponieważ thc odkłada się w organiźmie i nawet podczas palenia okazyjnbego cały czas jesteśmy pod wpływem jego szkodliwego działania!

i TAK legalizacji nie bądźmy zacofanym moherowym narodem! XD

Nie widzę związku. Nie legalizacji, nie pozwólmy aby Polskie prawy zepsuło komukolwiek życie!

End of transmission...

Ostatnio edytowany przez Eivi (2007-06-04 20:24:55)

~~

#10 2007-06-05 12:59:34

Przybi

Twój Stary! (Admin)

Rotfl? Ty chyba sam nie znasz idei tej zasady, którą napisałeś. Otóż nie chodzi w niej o to, aby w poście nie było cytatów, tylko o to, żeby nie cytować długich fragmentó tekstu, a potem dopisywać tylko pare linijek. Jeżeli dla Ciebie to co napisałem było długim cytowaniem to chyba nie widziałeś porządnej dyskusji na jakimś forum, gdzie post może zająć kilka stron A4. To co było tam to pestka. Naprawdę w zrobieniu regulaminu nie chodzi o to, aby przepisać zasady z innych for, ale najpierw zrozumieć. Wtedy można egzekwować (nie)stosowanie się do nich.

1. Zasady że admin ma zawsze rację nieumieszczałem w regulaminie bo to chyba oczywiste.
2. sam wiem lepiej co jest umieszczone w regulaminie napisanym przeze mnie, i chodziło mi właśnie oto żeby niebyło zadużo cytowań.

PS. Ale w każdej chwili moge zmienić coś o tym w regulaminie, ponieważ zastrzegam sobie do tego prawo

"Kreujemy chwile prawdziwej wolności lecąc nad przeszkodami, które Wy omijacie każdego dnia... " David Belle. .~*Le Parkour*~.
http://img237.imageshack.us/img237/8263/cantwaitforhalo3ku0.gif
http://img486.imageshack.us/img486/9826/user2zu9ms8.gif

#11 2007-06-05 13:14:15

Eivi

Nic tu po mnie.

status 5646456
997
Call me!

1. Zasady że admin ma zawsze rację nieumieszczałem w regulaminie bo to chyba oczywiste.

Nie, nie jst oczywiste, admin tak samo jest człowiekiem i ma prawo do błędów. Oczywiście może sobie napisać w regulaminie, że zawsze ma racjie, ale dlatego żeby nie był niepotrzebnych sporów. I nawet jak tak napisze musi być otwarty na wszelkiego rodzaju propozyje, sugestie etc. Nie może być zapatrzonym w siebie bucem bo to szkodzi sławie forum.

2. sam wiem lepiej co jest umieszczone w regulaminie napisanym przeze mnie, i chodziło mi właśnie oto żeby niebyło zadużo cytowań.

Dobrze, niech Ci będzie. W takim razie informuję Cię ży wymyśliłeś bardzo bezsensowną zasadę. Nie wiem w ogóle w czym ma ona pomóc, a zamiast pomagać to ona jeszcze trochę ogranicza możliwości rozmowy. Dlatego sugeruję coby zminić w tym miejscu regulamin, w końcu zastrzegłeś sobie do tego prawo =)

~~

#12 2007-06-05 13:27:48

Przybi

Twój Stary! (Admin)

Nie, nie jst oczywiste, admin tak samo jest człowiekiem i ma prawo do błędów.

Oczywiście że ma prawo do błędów ale o regulaminie chyba on wie najlepiej, prawda? I niechodzi tu o wszystko bo przecież nie jestem człowiekiem doskonałym żebym wszystko wiedział, chodzi tylko o tematyke forum. :>

Dlatego sugeruję coby zminić w tym miejscu regulamin, w końcu zastrzegłeś sobie do tego prawo =)

YES, SIR!

"Kreujemy chwile prawdziwej wolności lecąc nad przeszkodami, które Wy omijacie każdego dnia... " David Belle. .~*Le Parkour*~.
http://img237.imageshack.us/img237/8263/cantwaitforhalo3ku0.gif
http://img486.imageshack.us/img486/9826/user2zu9ms8.gif

#13 2007-06-05 14:00:17

Kacha

Pucca Pucca ^^

4401696

Nie, nie były one przekonujące. W histori medycyny nie stwierdzono tak? To chyba na świecie jakieś są dwie równoległe historie, bo wystarczy trochę poszperać w temacie i już masz stos osób którym marycha zmarnowała życie.

sugerujesz coś? a btw. no racje masz Eivi bo faktem jest że są osoby,które sie uzalezniły, (jak dla mnie to i tak nie można tego tak nazwać ale looz ;p). Ponadto sam dobrze wiesz,że w dzisiejszych czasach można być uzaleznionym choćby kurde o wąchania skarpetek więc to,że jakiś idiota przegiął pałe i stał sie kretynem pozbawionym szarych komórek to już jego problem. ja obcuje z thc (nie mówie że pale) i z tymi ludźmi i uwierz,że są to naprawde intelignetni ludzie,choćby moj przyjaciel(baka od 4 lat, nieregularnie wiec koleny dowód ) który ma średnią w  3 lo 4,6.
ustalmy 50%50 mam racje i Ty. bo sie nigdy niedotrzemy

Suma sumarum ta zasade nie obowiązuje przy marihuanie ponieważ thc odkłada się w organiźmie i nawet podczas palenia okazyjnbego cały czas jesteśmy pod wpływem jego szkodliwego działania!

toż to herezje istne!!! hahha ty znów o tym mózgu?! Człowieku pokaż mi tę stronkę gdzie to wyczytałeś i walne tam niezlego lola!
wyobraź sobie, (żywy dowód obalenia tej tezy) że mój brat poszedł do szpitala bo miał problemy zdrowotne a 2 tygodnie wcześniej bakał i normalnie badania moczu i krwi wykazałyby obecność thc w organiźmie. czemu więc tak się nie stało? aaaalbowiem po 2,3 tygodniach thc wymywa się z krwi!!! a o mózgu już nie mówiąc XD

Nie widzę związku. Nie legalizacji, nie pozwólmy aby Polskie prawy zepsuło komukolwiek życie!

mhm. tak. jacha. Polskie prawu niszczy życie milionom ludzi, ale po co o tym mówić, o tym sie nie mówi -.- a jak sie chce mieć kurna coś to nie można bo od razu zakłada się że wszyscy którzy palą się uzaleznią.
co za herezje. :}

#14 2007-06-05 18:47:02

Eivi

Nic tu po mnie.

status 5646456
997
Call me!

sugerujesz coś?

Nie sugeruje nic, przekaz był dosłowny.

a btw. no racje masz Eivi bo faktem jest że są osoby,które sie uzalezniły, (jak dla mnie to i tak nie można tego tak nazwać ale looz ;p)

Widać, że nigdy w życiu raczej nie słyszałaś o osobach uzależnionych tak prawdziwie. Otóż uwierz mi, że thc potrafi bardzo perfidnie uzależnić, tak, że człowiek nie widzi nic ciekawego w życiu*, a jego marzenia ograniczają się jedynie do chęci zajarania kolejnego jointa.

Ponadto sam dobrze wiesz,że w dzisiejszych czasach można być uzaleznionym choćby kurde o wąchania skarpetek

Wąchanie skarpet nie jest szkodliwe (chyba, że troochla ;] ), natomiast z takimi uzależnieniami jest o wiele łatwiej sobie poradzić. I to znaczy tylko, że trzeba wszystko z umiarem. Natomiast skoro z umiarem trzeba nawet substacje nie uzależniające, to uzależniające już lepiej odstawić.

więc to,że jakiś idiota przegiął pałe i stał sie kretynem pozbawionym szarych komórek to już jego problem.

Nie mów tak. To, że ktoś jest uzależniony nie świadczy, że jest idiotą. Po prostu mógł mieć mały zasób wiedzy i nie zdawać sobie sprawy z zagrożeń jakie to niesie, albo obracać się właśnie w niewłaściwym środowisku.
A poza tym to sama wiesz, że thc działa innaczej na każdego. Jeżeli osoba jest podatna to może się szybko uzależnić.

Takich osób nie należy potępiać tylko im pomagać.

ja obcuje z thc (nie mówie że pale) i z tymi ludźmi i uwierz,że są to naprawde intelignetni ludzie,choćby moj przyjaciel(baka od 4 lat, nieregularnie wiec koleny dowód  ) który ma średnią w  3 lo 4,6.

Być może jest osobą na którą thc ma mały wpływ. I nie możesz wiedzieć, czy gdyby nie bakał nie miałby wyższej średniej. Poza tym 3 lo to jeszcze nie tak stary wiek.
A ciekawe co zrobił by ten kolega, gdybyś powiedziała mu żeby nagle odstawił jointa. Wątpię czy przyszło by mu to tak łatwo. Pewnie zasłaniał by się tym, że nie odstawi ponieważ to sprawia mu przyjemność. Tylko thc jest przyjemne do czasu. Później jara się dla samego faktu jarania. Trzeba lepiej przestać zanim to się stanie, bo jak to się stanie to może już być bardzo trudno =/

ustalmy 50%50 mam racje i Ty. bo sie nigdy niedotrzemy

W takim przypadku, ja nie mam 50% racji i ty nie masz 50% racji. Chciał bym, abyśmy miali 100% racji jednocześnie. taki jest cal dyskusji, dojść do prawdy.

toż to herezje istne!!! hahha ty znów o tym mózgu?!

przepraszam, ale tam nei było wzmianki o mózgu.

Człowieku pokaż mi tę stronkę gdzie to wyczytałeś i walne tam niezlego lola!

To akurat nie było ze strony. Każda osoba, z którą gadałem o maryśce tak mówi. Jest to powszechnie znany fakt.
I to nawet dobry pomysł, bo mogę Ci podrzucić jakąś stronkę o marihuanie, cobyś trochę poszeszyła zasób swojej wiedzy, tylko nie z takim założeniem, że walniesz tam lola. Bo jak już mówiłem, jak się postawi kreskę na czymś z góry, to potem uzana się to za bzdury niezależnie od tego co tam będzie pisać.
No więc moge dać Ci jeden adres, tylko proźba, podejdź do tego co tam pisze obiektywnie: >>>Klik<<<

wyobraź sobie, (żywy dowód obalenia tej tezy) że mój brat poszedł do szpitala bo miał problemy zdrowotne a 2 tygodnie wcześniej bakał i normalnie badania moczu i krwi wykazałyby obecność thc w organiźmie. czemu więc tak się nie stało? aaaalbowiem po 2,3 tygodniach thc wymywa się z krwi!!! a o mózgu już nie mówiąc XD

No proszę wszystko niby pięknie już podważone, gdyby nie jeden mały szczegół. Thc nie odkłada się ani w moczu, ani we krwi...

mhm. tak. jacha. Polskie prawu niszczy życie milionom ludzi, ale po co o tym mówić, o tym sie nie mówi -.-

To już temat na inną rozmowę, nie zmieniaj tematu.

a jak sie chce mieć kurna coś to nie można bo od razu zakłada się że wszyscy którzy palą się uzaleznią.

Nie będę tu mówił czy wszyscy się uzależniają czy nie, bo to nie oto chodzi. Nawet gdyby tak było (tzn. uzależniali by się nie wszyscy) to ci co się uzależniają się nie liczą? Chcesz poświęcić życia tych słabszych dlatego, żeby inni rasta meni sobie pobakali? Nie bądźmy egoistami.

co za herezje. :}

Ja lubię herezję =) jestem antyklerykałem, ateistą i antyteistą także hehe tu taki mały offtopic =)

~~

#15 2007-06-06 15:56:18

Kacha

Pucca Pucca ^^

4401696

więc to,że jakiś idiota przegiął pałe i stał sie kretynem pozbawionym szarych komórek to już jego problem.

Nie mów tak. To, że ktoś jest uzależniony nie świadczy, że jest idiotą. Po prostu mógł mieć mały zasób wiedzy i nie zdawać sobie sprawy z zagrożeń jakie to niesie, albo obracać się właśnie w niewłaściwym środowisku.

Czy mnie oczy mylą czy to Ty mówiłeś, że thc tak uzaleznia? ;]  Da mnie jest idiotą, jeżeli właśnie nie miał na ten temat wiedzy i zajarał. Okej raz drygi można,ale że niby sie uzależnił i nic o tym nie wiedział to w to nie wierze. czyli jak dla mnie byl idiotą. ;]

ja obcuje z thc (nie mówie że pale) i z tymi ludźmi i uwierz,że są to naprawde intelignetni ludzie,choćby moj przyjaciel(baka od 4 lat, nieregularnie wiec koleny dowód  ) który ma średnią w  3 lo 4,6.

Być może jest osobą na którą thc ma mały wpływ. I nie możesz wiedzieć, czy gdyby nie bakał nie miałby wyższej średniej. Poza tym 3 lo to jeszcze nie tak stary wiek.

O ile mnie pamięć nie myli, to podobno thc działa tak smao na wszystkich? Bo nie ma czynników ktore pozwalałaby jednemu bakać bez przeszkód, a drugiemu w ogóle? On jest po prostu żywym dowodem Eivi. Przyjmij to do wiadomości. Nie moja,że wina że obalam Twoje słowa ;]

To akurat nie było ze strony. Każda osoba, z którą gadałem o maryśce tak mówi. Jest to powszechnie znany fakt.

chyba każda osoba,która w życiu zajarała może 2,3 razy albo wcale i miała złe przejścia.

Powiem Ci tak.
Trzeba spróbować,żeby coś o tym powiedzieć. Uwierz.
Żadna stronka nie powie Ci 100% prawdy. To wszystko co mam do powiedzenia.;]

Stopka forum

RSS