Forum klasowe, Pro0b
To już zależy od rozwoju wypadków tzn. doświadczeń i informacji jakie zostaną dostarczone do mojego mózgu oraz od tego jakie obliczania mój mózg na podstawie tych danych wykona i jakie będą ich wyniki ;] Mówiąc prościej ktoś/coś musi mnie przekonać ;p
Btw. żeby być tak kategorycznie za to musiałbym się ostro jakoś wgłębić w temat, a mi się nie chce xP
Pozdro.
avr napisał:
moze idz se zjarac? ;o
A może zejdź ze mnie, co?
Btw. why większość pozytywny bądź nie stosunek do legalizacji od razu sprowadza do pozytywnego bądź nie stosunku do _samego_ palenie? Co do tego drugiego nie wiem, nie próbowałem nigdy.
Twój Stary! (Admin)
właśnie gdzieś to samo napisałem.
ejjj. nie. czemu do samego palenia. ja tylko napisalam,ze wole praktyke od teorii
Ja wiem, ten post wcześniej kierowałem raczej do Kamila.
bo w sumie co mozna powiedziec o cyzms czego sie nie probowalo?
Wiesz, to zależy w jakim aspekcie co powiedzieć. Bo np. wątpię żeby jadźka kiedykolwiek próbowała siarek czy coś a jednak może dużo o niej powiedzieć. Także z tego względu to można się wypowiadać, tylko trzeba mieć rzetelnie zdobytą wiedzę jeżeli chce się uchodzi za jakiegoś eksperta i wydawać _niepodwarzalne_ sądy.
Natomiast co do następnej płaszczyzny (w której Ty bardziej gustujesz =) ) tj. wrażenia jakie to daje to już raczej trzeba spróbować. Bo ja np. się nie wypowiadam, że to nie jest fajne czy co, bo tego po prostu nie próbowałem i tego nie wiem =). CO najwyżej mogę potwierdzić, gdyż dociera do mnie wiele opini na ten temat, ale zaprzeczyć to już raczej nie bo nie mam do tego podstaw.
Yo.
avr napisał:
eivi to nie mialo byc niemile wiec krec tam wate :F
Dla mnie to aż ociekało pogardą & ironią, ale jeżeli nie takie były Twoje zamiary to idę do cannosy (mniejsza o pisownię) =)
btw. czyli że tak?XD
W ogólnym rozrachunku to why not?