Forum klasowe, Pro0b
Aha, chabi, pisałeś wcześniej (ni chce mi sie cytowac), że PO nie było u władzy to się nie ma im nic do zarzucenia i mozna dac im szanse. Otóż byli tylko pałętali się pod różnymi nazwami.
NEVER PIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRECZ Z DROBIEM
PRECZ Z DROBIEM
PRECZ Z DROBIEM
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak dla mnie to PIS to jest takie ścierwo,że naprawde wielki żal.
po nie lepsze. ale lepsze niż pis.
wyobrażasz sobie Chabi/someone. że pis przejmuje władze? a Kaczyńscy (obydwu) też należą do Pisu?
Przecież to będzie dyktatura -.----
najlepszy był SLD. za komunyyyyy... xD
WOLAŁAM PSEUDOKOMUNE niż oglądać programy zagraniczne gdzie wyśmiewaja cała polske za to że kaczyniak ma kurwa 1,50 i nie umie mowic nawet slowa po angielsku -.- ale czego od niego wymagac ( i od pisu) skoro on nawet po polsku bełkocze!!
za kwacha było lepiej i kit.;]
Twój Stary! (Admin)
Pewnie że za kwasa było lepiej Nawet zaczął popijać sobie... coraz częściej xD
A najlepsza byla komuna za czasow PZPR. Mojej babce partia dała przydzial mieszkania którego normalnie by nie dostala A poza tym wszyscy zarabiali podobnie i wszyscy byli równi nawet ci z PZPR... nooo.. tylko cenzura byla do dupy
UPR? Unia Polityki Realnej? Tam jest Korin-Mikke? Oni chyba chcą rozpierdolić cały system i zrobić anarchie
EDIT W kazdym razie na UPR bym nie glosowal chocby dlatego:
Korwin-Mikke: dzieci niepełnosprawne zarażają zdrowe
Kandydat na posła Janusz Korwin-Mikke, koalicjant Romana Giertycha, ogłosił, że w klasach integracyjnych dzieci zdrowe przejmują schorzenia od chorych. Potem powiedział niepełnosprawnej dziewczynce, że nie puściłby swojego dziecka do klasy z dziećmi niepełnosprawnymi.
Tę wyjątkowo niesmaczną scenę z prawyborów we Wrześni opisał "Dziennik". 7 października na mównicy pojawił się Janusz Korwin-Mikke. Jego wystąpieniu przysłuchiwali się mieszkańcy i politycy innych partii szykujący się do swoich wystąpień. Wśród nich była działaczka Partii Kobiet wraz z nastoletnią córką, która od kilku lat porusza się na wózku inwalidzkim. Kiedy Korwin stwierdził, że nie życzy sobie, by jego dziecko chodziło do klasy z niepełnosprawnymi, kobieta podeszła do niego. Powiedziała żeby spojrzał w oczy jej córce, która chodzi do klasy integracyjnej i powtórzył swoje opinie. I on to zrobił. Podszedł i powiedział tej biednej dziewczynce w twarz, że on swojego dziecka nie puści do jednej klasy z dzieckiem niepełnosprawnym. Bo zarazi się niepełnosprawnością - opowiada świadek zdarzenia Łukasz Nanczas, polityk SLD.
Sam Korwin-Mikke wydarzenie opisał na blogu. "Podleciała do mnie jakaś narwana Partyjna Kobieta i zaczęła mnie ciągnąć do stoiska Partii Ekshibicjonistek, żądając, bym podszedł do ich namiotu i powiedział to w oczy jej córce, siedzącej na wózku inwalidzkim. Poszedłem. Powiedziałem. Była to miła panienka, bardzo inteligentna na oko".
Janusz Korwin-Mikke na pytanie dziennikarzy "Dziennika", czy powiedział niepełnosprawnej dziewczynce, że nie posłałby dziecka z nią do klasy, odpowiedział: Swojego dziecka bym nie posłał. Oczywiście, że nie. Dlatego, że jeśli ja sam się jąkam i przebywam z człowiekiem, który się jąka, to ja zaczynam się jąkać jeszcze bardziej. Nie uważa też, że skrzywdził dziewczynkę. Ja z tym dzieckiem rozmawiałem i bardzo miło nam się rozmawiało, dopóki jej matka nie przerwała - stwierdził. To rodzice powinni decydować, do jakiej klasy poślą swoje dziecko, a nie jacyś faszyści z SLD.
Ostatnio edytowany przez Chabi (2007-10-11 18:31:41)
Kacha napisał:
WOLAŁAM PSEUDOKOMUNE niż oglądać programy zagraniczne gdzie wyśmiewaja cała polske za to że kaczyniak ma kurwa 1,50 i nie umie mowic nawet slowa po angielsku -.- ale czego od niego wymagac ( i od pisu) skoro on nawet po polsku bełkocze!!
za kwacha było lepiej i kit.;]
Generalnie ja osobiście to mam gdzieś jak kto mówi/wygląda. Byleby dobrze rządził. A te całe niby wyśmiewanie polski to nakręcone przez media wyobrażenie (oczywiście nie całe, ale w takim stopniu).
Btw. ja tam wole jak ktoś ma naturalną wadę wymowy, niż ma bełkotać po procentach xP
UPR? Unia Polityki Realnej? Tam jest Korin-Mikke? Oni chyba chcą rozpierdolić cały system i zrobić anarchie
Nie chcą.
@ta część niżej.
Znowu jakaś pseudoafera przedstawiona w tak bardzo obiektywny sposób, że gdyby obiektywność była mierzona w centymetrach to pierwsza cyfra różna od zera znajdowałaby się na 100 miejscu po przecinku.
Radzę wysłuchać obydwu stron. >>klik<<. W takim świetle nawet się z nim zgodzę.
//3d!t:
A jutro debata tuska z kaczorkiem(dobrze pamietam?). Znowu się pogryzą ^^
Daj spokój Eivi to nakręcania na kwacha też jest sux, to polak, a tamci to ukraińcy, co rok jestem na ukrainie, i tam nawet policja chodzi wcięta, wiec rozumiem kwacha i nie bede na niego jechała.
i nieprawda,że wjazd na polske jest przez media, weźmy mojego brata, on najzwyczajniej w świecie sra na ten rząd, nie wiem czy to dobre podejscie,ale to jego sprawa.
ale kiedy normalny człowiek zza granicy (np.mój przyjaciel z niemiec) to łapie sie za głowe i najzwyczajniej w świecie się śmieje,bo dla niego jest niepojete co sie dzieje tutaj.
ot co.
a korwin-mikke. no.. to już sprawa dyskusyjna,ale w sumie nie wiem co to ma do tematu ;]
Daj spokój Eivi to nakręcania na kwacha też jest sux, to polak, a tamci to ukraińcy, co rok jestem na ukrainie, i tam nawet policja chodzi wcięta, wiec rozumiem kwacha i nie bede na niego jechała.
Ja też nic do niego nie mam za to, że sobie popił. W końcu nie był tam jako prezydent. Tylko tak samo nie mam nic do tego, że ktoś ma 1.50 albo coś w tym stylu dlatego tak odpisałem.
i nieprawda,że wjazd na polske jest przez media, weźmy mojego brata, on najzwyczajniej w świecie sra na ten rząd, nie wiem czy to dobre podejscie,ale to jego sprawa.
Nie chodziło mi o to, że przez media, w końcu nic samo nie powstaje. Chodziło mi o to, że jest ostro nakręcane przez nie. Tzn. np. za SLD był jeszcze gorsze afery, a jakoś takiego dymu nie było. I można też zwrócić uwagę, że narzekanie na kaczki zrobiło się teraz nawet modne.
a korwin-mikke. no.. to już sprawa dyskusyjna,ale w sumie nie wiem co to ma do tematu ;]
Temat jest też ogólnie o polityce, napisałem, że się można rozpisać. W którymś tam poście napisałem sobie "I tak UPR rox" chabi napisał, że nie choćby dlatego: i wkleił ten artukuł i tak jakoś do tego doszło ;p
BTW JKM też polityk więc chyba pasuje ;p
Edit:
http://pl.youtube.com/watch?v=6G_EB4hS_ … er&search=
Rzeczywiście JKM ma racje. Też sie z nim zgadzam. Ten news pokazał że środki przekazu w Polsce nie są obiektywne. To samo MOŻE dotyczyć PiSu . Może on naprawde zwalcza korupcje i robi wszystko żeby w Polsce żyło się lepiej... choć nie, on jest zuy